Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid

Een kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid gezocht? Wij openden onze deuren al in 1994. “Ik was zelf op zoek naar een kinderopvang voor mijn oudste zoon Jonathan, maar kon geen geschikte locatie vinden. Toen besloot ik het zelf te doen, kleinschalig en persoonlijk,” vertelt Ya’el.

Die kleinschaligheid en persoonlijke benadering staan nog altijd centraal. Voor liefde en zorg voor iedereen, net als mogelijkheden om creatief met elkaar aan de slag te gaan. Leuk voor baby’s en peuters, die zich op een vrije manier leren te ontwikkelen.
Kinderopvang Amsterdam Zuidas

Creatief door de zingen, dansen en dromen

Kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid en omgeving

We zorgen er als kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid voor dat de allerkleinsten leuke ervaringen opdoen met zingen, dansen en dromen. Door samen creatief bezig te zijn, samen met de andere baby’s en peuters die ouders graag bij ons brengen.

 

Wij zorgen er als kinderopvang en kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid voor dat uw kleine bij ons in uitstekende handen is. Op basis van liefde en zorg, binnen de kleinschalige en persoonlijke benadering waar we voor zorgen.

Op zoek naar een kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid en de omgeving? We laten graag de ouders aan het woord, ook uit de Rivierenbuurt en bijvoorbeeld Amsterdam Oud Zuid. Zij vertellen ons hoe ze onze aanpak waarderen, wat ons sterkt in de overtuiging dat we het op de goede manier doen.

 

En alvast een keer virtueel kennismaken met onze kinderopvang? Bekijk dan de video’s. En daarnaast bent u uiteraard van harte welkom om een keer langs te komen. Zodat u een goed kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid kunt vinden, om uw baby of peuter met een gerust hart naartoe te brengen als u aan het werk gaat of andere belangrijke zaken te doen heeft.

Over Ons

 

The Little Prince is een hoog gekwalificeerd creche met professionele leidsters in Amsterdam, aan het eind van de Beethovenstraat en aan de Zuidas, vlakbij Buitenveldert en Amstelveen.

 

Openingstijden

 

Maandag tot Vrijdag, van 7:45 tot 18:15

Contactgegevens

 

Emailadres: info@thelittleprince.nl

 

Telefoon: 020-7370925

 

Adres:
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam

 

Voor SMS of Whatsapp! 
06 1136 2226