Parents tell

We want to hear from the parents, and so we’d be happy for you to share your experience in The Little Prince. Just use the editor below to share your thoughts.

Naam/Name
Beoordeling/Rating
Bericht/Message

★★★★★
5 5 1
Highly recommended, we were warmly and efficiently helped. It became my daughter's second home. Make sure you speak to the owner Yael, she guided us all the way.

★★★★★
5 5 1
Met drie kleine kinderen zijn wij al ruim zes jaar naar volle tevredenheid kind aan huis bij The Little Prince. De succesformule van de creche bestaat uit een aantal factoren. In de eerste plaats natuurlijk de geweldige juffies, die met veel liefde, persoonlijke aandacht, enthousiasme en humor zorgen voor de kinderen. Daarnaast spreekt de kleinschaligheid ons zeer aan. Hierdoor ontstaat binnen korte tijd een plezierige relatie met de leidsters en ook de andere ouders en kinderen zijn in het algemeen snel bekend. Broertjes en zusjes in baby en dreumes/peutergroep kunnen elkaar gedurende de dag altijd opzoeken. Er hangt altijd een vrolijke, rustige sfeer. Dat maakt de creche tot een zeer veilige en vertrouwde omgeving. Tot slot is er alle ruimte voor de kinderen om zowel binnen als buiten heerlijk met elkaar te spelen. Ze worden daarbij spelenderwijs gestimuleerd in het ontwikkelen van allerlei vaardigheden, kennis, creativiteit en zelfstandigheid. Regelmatig worden wij thuis verrast met allerlei dingen die de kinderen allang op de creche hebben geleerd, zoals nieuwe woorden, zindelijkheid of goede manieren en natuurlijk met prachtige knutselwerkjes en enthousiaste verhalen.

★★★★★
5 5 1
The Little Prince is voor onze twee zoontjes hun tweede thuis, altijd gaan ze er met veel plezier heen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor ons belangrijk, wat mogelijk is dor de bewuste kleinschaligheid van The Little Prince. Vaste leidsters op de groepen zijn een belangrijke constante factor voor onze kinderen, er wordt een echte band opgebouwd. En er wordt een bewuste rol genomen in spelenderwijs leren, door veel activiteiten te ondernemen en aandacht te besteden via spelletjes en vaste patronen aan de ontwikkeling van kinderen. Maar het allerbelangrijkste, elke dag kunnen we onze kinderen met een grote glimlach weer ophalen omdat ze een gezellige dag hebben gehad!

★★★★★
5 5 1
The Little Prince is een kleine creche die mijn zoontje Ernst warme liefdevolle opvang biedt en, nu hij wat groter is, ook leuke activiteiten. Al vanaf het begin dat hij naar The Little Prince ging heeft hij zich er prettig gevoeld en ik ga daardoor ook met een goed gevoel naar mijn werk. Ook biedt The Little Prince Ernst goede begeleiding in het (aan)leren van steeds nieuwe dingen en om prettig met anderen om te gaan, je merkt dat het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen er voorop staat en dat je als ouder goed wordt ondersteund in de opvoeding. Als ik hem aan het einde van de dag ophaal zit hij met een juffie een boekje te lezen of te spelen en rond te rennen, net als thuis. Dat is heel fijn om te zien.

★★★★★
5 5 1
Per toeval zijn wij bekend geworden met The Little Prince en we hadden niet meer tevreden kunnen zijn. Onze dochter gaat graag naar The Little Prince. ‘ s avonds is ze ook erg op haar gemak, waardoor je weet dat ze een leuke dag heeft gehad. De juffies zijn erg lief met de kinderen en doen veel activiteiten met hen, zoals: liedjes zingen in een kringetje, verse fruithapjes eten, samen tandjes poetsen, boekjes lezen, knutselen en veel bewegen. Iedere dag gaan ze naar buiten. Op het eigen terrein is een afgesloten speelplaats. Hier kunnen ze lekker spelen. Binnenkort zal ook onze tweede dochter naar de crèche gaan. Kortom wij als ouders zijn erg blij en tevreden met deze crèche.

★★★★★
5 5 1
Liefdevol, betrouwbaar en zorgzaam. Zo ervaren wij de opvang van onze zoon 3 dagen in de week bij The Little Prince. Er is veel aandacht voor ieder kind en de juffies spelen fantastisch in op ieders individuele wensen en behoeften. Zo kon onze zoon 1 week na zijn operatie aan zijn hand alweer bij The Little Prince terecht omdat er door extra zorg en aandacht een veilige speelomgeving voor hem was gecreëerd. Door het spelen met de andere kinderen kreeg hij afleiding van zijn pijnlijke hand. Als u op zoek bent naar kleinschalige kinderdagopvang waar geluisterd wordt naar uw wensen voor uw kind, dan bent u bij The Little Prince aan het juiste adres.

★★★★★
5 5 1
Onze zoon Milo van bijna 3 zit sinds hij 6 maanden is op The Little Prince. Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en ze zijn erg betrokken. Ook leren de kinderen veel. Milo zingt bijna alle kinderliedjes, kent de dagen van de week, kleuren & vormen en telt tot 20. Ook knutselen ze veel. Daarnaast is er ruimte voor spel en ontspanning in de grote binnenruimte en de afgeschermde speeltuin buiten. Binnenkort worden we ouders van een dochter en kiezen we bewust weer voor de Little Prince.

★★★★★
5 5 1
The Little Prince is een kleinschalig kinderdagverblijf, waarbij de kinderen met veel warmte, liefde en enthousiasme worden opgevangen en verzorgd. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de ouders. Onze dochter Lucy (2) gaat er dan ook met heel veel plezier naar toe en wij laten haar met een gerust hart achter. Op de peutergroep wordt iedere dag een gevarieerd, leuk en leerzaam programma aangeboden (met veel creativiteit) waar onze dochter erg van geniet en ook veel van leert.