Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid: The Little Prince is al sinds 1994 een betrouwbare en vernieuwende naam op het gebied van daycare. We zetten graag een stapje extra om uw kind een leerzaam en plezierig verblijf te geven.  “Ik was zelf op zoek naar een kinderdagverblijf voor mijn oudste zoon Jonathan, maar kon geen geschikte locatie vinden. Toen besloot ik het zelf te doen, kleinschalig en persoonlijk,” vertelt Ya’el.

Die kleinschaligheid en persoonlijke benadering staan nog altijd centraal. Voor liefde en zorg voor iedereen, net als mogelijkheden om creatief met elkaar aan de slag te gaan. Leuk voor baby’s en peuters, die zich op een vrije manier leren te ontwikkelen.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid

Creatief door de zingen, dansen en dromen

Kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid en omgeving

We zorgen er als kinderdagverblijf voor dat de allerkleinsten leuke ervaringen opdoen met zingen, dansen en dromen. Door samen creatief bezig te zijn, samen met de andere baby’s en peuters die ouders graag bij ons brengen.

Wij zorgen er als kinderopvang en kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid voor dat uw kleine bij ons in uitstekende handen is. Op basis van liefde en zorg, binnen de kleinschalige en persoonlijke benadering waar we voor zorgen.

Op zoek naar een kinderdagverblijf en de omgeving? We laten graag de ouders aan het woord, ook uit de Rivierenbuurt en bijvoorbeeld Amsterdam Oud Zuid. Zij vertellen ons hoe ze onze aanpak waarderen, wat ons sterkt in de overtuiging dat we het op de goede manier doen.

 

En alvast een keer virtueel kennismaken met onze kinderopvang? Bekijk dan de video’s. En daarnaast bent u uiteraard van harte welkom om een keer langs te komen. Zodat u een goed kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid kunt vinden, om uw baby of peuter met een gerust hart naartoe te brengen als u aan het werk gaat of andere belangrijke zaken te doen heeft.