Kinderdagverblijf Amsterdam Zuidas

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuidas: The Little Prince biedt belangrijke waarden voor uw kleintje. Op de momenten dat u zelf aan het werk bent of er even geen tijd voor heeft. We streven er altijd naar om elk kind als individu te behandelen.

We hebben ervaring sinds 1994 en weten daardoor als geen ander waar baby’s en peuters die een grote groei doormaken behoefte aan hebben. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een veilig en betrouwbaar kinderdagverblijf, gespecialiseerd in persoonlijke aandacht voor alle kleintjes die bij ons komen.

Een kinderdagverblijf bij de Amsterdam Zuidas gezocht? Wij bieden persoonlijke aandacht, liefde en zorg voor iedere baby en iedere peuter.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuidas

Liefde en zorg staan centraal

Kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuidas en omgeving

Liefde en zorg staan bij ons heel duidelijk centraal. Dat bereiken we door kleinschalig te blijven en iedereen altijd persoonlijk te benaderen. Iets waar we zelf trots op zijn en wat ook de ouders vertellen van kinderen die we hebben mogen verwelkomen.

Of neem zelf alvast een virtueel kijkje bij ons in het kinderdagverblijf bij de Amsterdam Zuidas. Gewoon online, al bent u natuurlijk ook van harte welkom om een keer bij ons langs te komen en kennis te komen maken.

We zijn een kinderdagverblijf, net als voor de directe omgeving daarvan. Op zoek naar een geschikt verblijf voor uw peuter, bijvoorbeeld vanuit de Rivierenbuurt of Amsterdam Oud Zuid? Wij zijn het kinderdagverblijf bij de Amsterdam Zuidas waar u naar op zoek bent.

Meer weten over onze persoonlijke en kleinschalige benadering en de liefde en zorg die we bieden als kinderdagverblijf? Neem contact met ons op. Of kom langs. Dan vertellen we u er graag meer over, net als over hoe we in 1994 ooit gestart zijn.