Kinderdagverblijf Zuidas

We zijn al sinds 1994 een kinderdagverblijf. “Op dat moment zocht ik zelf naar een geschikte plaats voor mijn oudste zoon Jonathan. Die bleek lastig te vinden, dus daarom besloot ik er zelf een te starten,” vertelt Ya’el.

 

Als kinderdagverblijf op de Zuidas hechten wij veel waarde aan de persoonlijke benadering, zowel voor baby’s als voor peuters. Ze zijn beiden van harte welkom. Op de Zuidas, net als vanuit de Rivierenbuurt en Oud Zuid.

Een kleinschalig en persoonlijk kinderdagverblijf op de Zuidas. Waar ieder kind een eigen individu is. En met persoonlijke aandacht, die uw kindje waardeert.

Kinderdagverblijf Zuidas

 Kinderdagverblijf sinds 1994

Voor de Zuidas, Rivierenbuurt en Oud Zuid

We zijn een kinderdagverblijf op de Zuidas dat al in 1994 van start ging, waardoor we door de jaren heen een uitgebreide ervaring hebben opgebouwd. En veel ervaringen van andere ouders hebben verzameld. Die vertellen u graag meer over hoe ze de begeleiding van ons uit ervaren.

 

En zelf een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom, al kan dat gelukkig ook gewoon online. Ontdek ons kinderdagverblijf aan de hand van de mooie video’s die we hebben laten maken.

We zijn een kinderdagverblijf, net als voor de Rivierenbuurt en Oud Zuid in Amsterdam. Op die manier zorgen we er bij u in de buurt voor dat u een adres heeft waar u kunt rekenen op aandacht voor de kinderen. Voor baby’s en voor peuters, wij zorgen ervoor dat ze bij ons in goede handen zijn. Als ervaren kinderdagverblijf in Amsterdam op de Zuidas, zodat u aan het werk kunt en uw drukke baan de opvoeding niet in de weg hoeft te zitten.