Kinderopvang Amsterdam Zuid

Op zoek naar goede kinderopvang? Wij zorgen er al sinds 1994 voor dat kinderen uit Zuid, de Rivierenbuurt en Oud Zuid een plaats hebben waar liefde en zorg centraal staan. Dankzij onze kleinschalige en persoonlijke aanpak. Die ons in staat stelt om iedere baby en iedere peuter als een uniek individu te benaderen.

Een prettig idee, waarvoor veel ouders van de kinderen ons roemen. Op die manier zorgen we ervoor dat u uw kleine met een gerust hart naar onze kinderopvang in Amsterdam Zuid kunt brengen.

Kinderopvang Amsterdam Zuid

Leren, lachen, knuffelen en spelen

Kinderopvang voor Amsterdam Zuid en omgeving

We zorgen er als kinderopvang in Amsterdam Zuid voor dat de baby’s en peuters de kans krijgen om te leren, lachen, knuffelen en spelen. Heel belangrijk voor hun ontwikkeling en iets dat ouders enorm in ons waarderen. Het sterkt ons in de overtuiging om kleinschalig en persoonlijk te blijven, zodat we iedereen alle liefde en zorg kunnen bieden.

 

En alvast een keer virtueel met ons kennismaken? Dat kan gewoon online, dankzij de video’s die we hebben gemaakt. Bekijk hoe we werken en hoe we zorgen voor de liefde en zorg die uw kleine verdient.

We zijn uw kinderopvang voor baby’s en voor peuters. Wij zorgen er als kinderdagverblijf voor dat uw kleine in goede handen is, zodra u aan het werk gaat of andere belangrijke zaken te doen heeft.

 

Een keer kennismaken of langskomen bij ons op de kinderopvang in Amsterdam Zuid? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Of om uw vragen te stellen natuurlijk, we horen graag van u.