Kinderopvang Amsterdam Zuidas

Kinderopvang Amsterdam Zuidas: Als u uw kind niet alleen met een veilig gevoel, maar ook met het gevoel dat uw kind groeit, wilt achterlaten.

Iets dat de baby’s en peuters waarderen, net als hun ouders. En dat doen we al sinds 1994. We zijn op die manier uitgegroeid tot een ervaren kinderopvang bij de Amsterdam Zuidas, waar ook u van harte welkom bent met uw baby of peuter.

Kies een kinderopvang bij de Amsterdam Zuidas die het anders doet. Kleinschalig en persoonlijk, door iedere baby en iedere peuter als een uniek individu te benaderen. Op die manier stellen we liefde en zorg centraal, belangrijke kernwaarden voor de manier waarop we graag werken.

Kinderopvang Amsterdam Zuidas

Kleinschalig en persoonlijk

Voor de Zuidas, Rivierenbuurt en Oud Zuid

We houden onze werkwijze graag kleinschalig en persoonlijk. Alleen op die manier kunnen we er als kinderopvang namelijk voor zorgen dat we iedere baby en iedere peuter als een uniek individu benaderen.

Het is onze trots en iets dat veel ouders in ons waarderen. Iets dat ons sterkt in onze overtuiging, dat dit de juiste manier is om de opvang van uw kind(eren) te verzorgen. En benieuwd wie wij zijn en hoe de opvang eruit ziet? Neem online alvast een kijkje om kennis te maken met onze kinderopvang.

We zijn een kinderdagverblijf op de Zuidas, net als voor de Rivierenbuurt en Oud Zuid in Amsterdam. Op die manier zorgen we er bij u in de buurt voor dat u een adres heeft waar u kunt rekenen op aandacht voor de kinderen. Voor baby’s en voor peuters, wij zorgen ervoor dat ze bij ons in goede handen zijn. Als ervaren kinderdagverblijf in Amsterdam op de Zuidas, zodat u aan het werk kunt en uw drukke baan de opvoeding niet in de weg hoeft te zitten.