Kinderopvang Zuidas

Als Kinderopvang op de Zuidas willen wij een fijne, vertrouwde omgeving voor uw kind creëren waarbij wij ieder kind als individu behandelen. Bij The Little Prince kan iedere baby en peuter zich uiten en volop genieten. Wij zorgen ervoor dat uw kind het naar zijn of haar zin heeft en leert op de momenten dat u aan het werk bent of andere belangrijke zaken te doen heeft.

Kinderopvang Zuidas: Little Prince benadert uw kind als een uniek individu. Zoals we dat doen bij iedere peuter en iedere baby. Op die manier zorgen we voor de liefde en zorg die zij nodig hebben. Altijd op basis van een kleinschalige en persoonlijke aanpak.

Kinderopvang Zuidas

Ieder kind is een uniek individu

Zuidas, Rivierenbuurt en Oud Zuid: kinderopvang

Wat ons betreft is ieder kind een uniek individu. En is het belangrijk om baby’s en peuters ook op die manier te benaderen. Benieuwd hoe we dat doen en alvast een keer kennismaken met de manier waarop we werken als kinderopvang bij de Zuidas? Maak alvast virtueel kennis, zodat u begrijpt waarom andere ouders zo enthousiast over ons zijn.

 

We zijn er voor baby’s en peuters, die we alle vrijheid geven om zich te ontwikkelen. Rijk aan liefde en zorg, door het kleinschalig en persoonlijk te houden.

We zijn een kinderopvang bij de Zuidas, al zijn we er daarnaast ook voor ouders uit de Rivierenbuurt en bijvoorbeeld Amsterdam Oud Zuid. Ontdek wat andere ouders over ons vertellen of neem contact op om eens kennis te maken.

 

Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een fijn kinderdagverblijf voor Amsterdam Zuid en omgeving, waar u uw kind(eren) met een gerust hard naartoe kunt brengen. Meer weten over ons als kinderopvang bij de Zuidas? Neem contact op, dan geven we u graag antwoord op uw vragen.